Lappeenrannan Yritystila

Lappeenrannan Yritystila Oy on Lappeenrannan kaupungin 100 % omistama kiinteistökehitysyhtiö, jonka toiminta alkoi vuonna 1979. Tehtävämme on rakennuttaa teollisuus-, liike ja palvelutiloja sekä omistaa, hallita ja luovuttaa tällaisia tiloja erityisesti pk-yritystoiminnan edistämiseksi. Edistämme elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä Lappeenrannan seudulla. Yritystila on osa Lappeenrannan kaupungin sijoittautumis- ja yrityspalveluita.

Lappeenrannan Yritystila Oy:n toiminnan perustana on Lappeenrannan kaupungin elinkeinostrategia, alan parhaat osaajat, jatkuva kehitys sekä vahva ulkoinen ja sisäinen verkottuminen. Autamme sijoittautuvia sekä kaupungissa toimivia yrityksiä löytämään toimitiloja ja annamme luottamuksellista tietoa kiinteistöalaan liittyvissä asioissa. Yhtiöllämme on kattava yhteistyöverkosto Lappeenrannan talousalueen yrityksiin ja julkiseen sektoriin. 

Lappeenrannan Yritystila Oy:lla on toimitiloja lähes 77 500 m2 eripuolilla kaupunkia, jotka soveltuvat tuotannolliseen toimintaan, varastointiin ja erilaiseen palvelu- sekä hyvinvointitoimintaan. Tilat ovat muunneltavissa yrityksen koon ja kasvun mukaan.